De 3de editie van de Lions Wijnavond op donderdagavond 16 maart in Van der Valk Hotel Cuijk.

Locatie en tijdstip

De Wijnavond vond plaats bij Van der Valk Hotel Cuijk op de door de Lions in Italiaanse sferen omgetoverde eerste verdieping.
Op 16 maart 2017.

Een bijzondere avond in Italiaanse sferen

De Lions Wijnavond van 2017 staat in het teken van Italië. Tijdens de avond gaat u zeven Italiaanse wijnen proeven met zeven bijpassende culinaire hapjes. De wijnboer van dit jaar is de Italiaan Roberto Lucarelli. Hij geeft persoonlijk uitleg over de wijnen. Roberto is een eigentijdse traditionalist die moderne technieken op de juiste manier weet te combineren met oude tradities. Samen met zijn team en zijn vrouw Esther, een Nederlandse, heeft Roberto zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een zeer gewaardeerd wijnhuis, tot ver buiten de grenzen van Italië. Er wordt op volledig biologische wijze wijn gemaakt, zonder toevoeging van chemicaliën. De wijnen van Roberto Lucarelli zijn zeer aan te bevelen!
Gedurende de avond kunt u daarnaast genieten van divers Italiaans entertainment en zullen alle leden van onze Lionsclub ervoor zorgen dat u een topavond krijgt. Aan het einde van de avond kun je eventueel ook flessen kopen van de wijn die u lekker vindt. De wijnboer schenkt een riant deel van deze verkoop aan de Lions voor het goede doel.
De kosten voor de avond worden zoveel mogelijk gedragen door verschillende sponsors en de Lions verrichten alle werkzaamheden 100% vrijwillig.
Geen alcohol? Geen nood, we serveren ook frisdranken en sappen.

Het hoofddoel van de Lions Wijnavond: Stichting Leergeld Land van Cuijk

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld ondersteunt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die vanwege de inkomenssituatie van hun ouders onvoldoende kunnen meedoen aan schoolse en/of sociale activiteiten. Leergeld wil voorkomen dat sociale uitsluiting ontstaat.
De Stichting Leergeld werkt bij toekenning nauw samen met de gemeenten en andere instanties en betaalt niet de rekening aan de ouders, maar direct aan de school of vereniging (sport/muziek/dans).

Project Details

DATUM

16 maart 2017

GOEDE DOEL

Stichting Leergeld