U wilt onze goede doelen ondersteunen?

Via deze website en op Facebook en Twitter houden wij u op de hoogte van de goede doelen waarvoor wij momenteel aan het werk zijn. Draagt u deze goede doelen een warm hart toe? Doe dan mee aan onze fundraising activiteiten en/of ondersteun het goede doel financieel met een gift aan de Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze. Deze stichting is gelieerd aan de Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze en beheert de geldstromen die voor de goede doelen binnenkomen en worden besteedt.

Verantwoording en ANBI status

Op deze site leggen wij jaarlijks verantwoording af omtrent de besteding van de financiële middelen die wij hebben ontvangen of bijeen gebracht voor goede doelen, zie pagina Stichting Fundraising. Elke cent gaat naar het goede doel! Hoe we dat precies doen leest u op de pagina Over Ons.

De Stichting Fundraising beschikt over de ANBI status. U kunt uw gift onder voorwaarden aftrekken van de belasting. Hoe dat werkt kunt u lezen op de website van de Belastingdienst, klik hier.

Uw gift

Het bankrekeningnummer van de Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze is: NL45 RABO 0105 2237 78

Wilt u daarbij aangeven hoe wij contact met u op kunnen nemen om u te bedanken en om u op de hoogte te houden van het resultaat van de actie(s) voor het goede doel? Indien u anoniem wilt blijven verzoeken wij u dit bij uw storting te melden middels het woord ANONIEM. Uw storting blijft dan vertrouwelijk binnen het Bestuur.

U kunt uw gift ook online doneren via GEEF.NL

Online doneren aan Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze, Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze, via Geef.nl site ANBI.

   

   

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar land.van.cuijk.overmaze@lions.nl of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

De Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze is de Stichting van de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze waar de financiële afwikkeling van de goede doelen in plaats vindt. Deze Stichting beschikt over de ANBI status.

ELKE CENT NAAR HET GOEDE DOEL

100% anti-strijkstok beleid en ANBI status

Alle Lions werken geheel vrijwillig. Honderd procent van de opbrengsten komt direct bij het goede doel terecht. De organisatiekosten worden namelijk volledig door de Lions zelf betaald uit de contributie die zij betalen. Ook alle kosten voor programma-activiteiten worden door de leden zelf betaald.

De opbrengst van fundraisingactiviteiten, het sponsorgeld en ontvangen donaties worden voor honderd procent besteed aan de goede doelen die we ondersteunen. Zie pagina projecten.

Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze houdt de financiën voor de eigen organisatie en voor de fundraising ten behoeve van goede doelen, strikt gescheiden. Daarvoor is de Stichting Fundraising Land van Cuijk & Overmaze opgericht. Deze Stichting heeft de ANBI-status. Meer informatie over de deze stichting? Lees het hier.