Lions Special voor opvang Oekraïense vluchtelingen

Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze organiseert voor de eerste keer de ‘Lions Special’. De ‘Lions Special’ is een nieuw initiatief als opvolger van de eerder zo succesvolle Wijnavond en heeft als doel om ieder mens een speciaal moment te gunnen. Het principe is simpel: met de aankoop van een Lions Special ontvangt de koper een uniek product, dienst of beleving en steunt hierdoor direct een goed doel of maatschappelijke organisatie.

De eerste Lions Special betreft een luxe maaltijdpakket op basis van asperges. De ingrediënten van het pakket zijn mede gesponsord door lokale ondernemers. Door een pakket af te nemen ondersteunen de Land van Cuijkenaren Oekraïense vluchtelingen die op dit moment worden opgevangen in Moldavië. De Lionsclub ondersteunt met de actie een collega-Lionsclub in de Moldaafse hoofdstad Chisinau, die met de donatie lokaal vele monden kan voeden.

Het pakket
Het pakket kost € 50,- en omvat een zeer compleet aspergediner met asperges uit de regio van topkwaliteit, aangevuld met bijpassende streekproducten. Al met al voldoende voor een 3 gangen diner voor 4 personen. Het voorgerecht bestaat uit een romige aspergesoep, het hoofdgerecht is een traditioneel recept van asperges, beenham, eieren, krielaardappeltjes en aspergesaus. Het toetje is een mooie mix van aspergekaas met toastjes en chocolade asperges. Het geheel wordt compleet gemaakt met een prachtige bijpassende fles witte wijn. Uiteraard leveren we het pakket met een mooi recept voor de bereiding van het diner.

Bestellen
Het aantal beschikbare pakketten is beperkt. Bestel daarom tijdig via het bestelformulier! Natuurlijk is ook mogelijk om een donatie / schenking te doen. Gebruik hiervoor de “online doneren” button of doneer direct aan: Lions Fundraising L.v.C.&O. NL45RABO0105223778.

Afhalen of leveren
Nadat de bestelling en betaling in goede orde ontvangen zijn, kan het pakket op 26 Mei (Hemelvaartsdag) afgehaald worden tussen 12 en 17 uur aan de Steenstraat 82 in Boxmeer (tegenover de Kaaswinkel). Tegen een kleine vergoeding van per bestelling € 5,- wordt de Lions Special bezorgd binnen de gemeentes Land van Cuijk en Gennep, op vrijdag 27 Mei tussen medio 11 en 14 uur.

Online doneren aan Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze, Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze, via Geef.nl site ANBI.
De Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze is de Stichting van de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze waar de financiële afwikkeling van de goede doelen in plaats vindt. Deze Stichting beschikt over de ANBI status.

ELKE CENT NAAR HET GOEDE DOEL

100% anti-strijkstok beleid en ANBI status

Alle Lions werken geheel vrijwillig. Honderd procent van de opbrengsten komt direct bij het goede doel terecht. De organisatiekosten worden namelijk volledig door de Lions zelf betaald uit de contributie die zij betalen. Ook alle kosten voor programma-activiteiten worden door de leden zelf betaald.

De opbrengst van fundraisingactiviteiten, het sponsorgeld en ontvangen donaties worden voor honderd procent besteed aan de goede doelen die we ondersteunen. Zie pagina projecten. Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze houdt de financiën voor de eigen organisatie en voor de fundraising ten behoeve van goede doelen, strikt gescheiden. Daarvoor is de Stichting Fundraising Land van Cuijk & Overmaze opgericht. Deze Stichting heeft de ANBI-status. Meer informatie over de deze stichting? Lees het hier.