Online doneren aan Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze, Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze, via Geef.nl site ANBI.

SAVE THE EARTH

Theaterspektakel ‘Save the Earth’ komt naar Cuijk

Land van Cuijk en Noord-Limburg, 9 oktober 2018 – Het theaterspektakel ‘Save the Earth’, over de noodzaak voor een duurzame samenleving,  is op 27 oktober te zien in Schouwburg Cuijk. Met dit multimediaspektakel, een unieke combi van musical, documentaire en cabaret, belooft dit een niet te vergeten ervaring te worden. De avond wordt aanbevolen door Lions Land van Cuijk & Overmaze, die het project ondersteunen.

Vanuit de ruimte zag de in 2014 overleden Nederlandse astronaut Wubbo Ockels hoe kwetsbaar de aarde is. Ockels vertelt in de show ons vanaf zijn sterfbed om zuinig te zijn op onze planeet, ‘Save the Earth’. Het twee uur durende theaterspektakel voor jong en oud is in de kritieken al de sympathiekste musical van het huidige theaterseizoen genoemd.

Humor en diepgang

Jörgen Raymann, in samenwerking met een elfkoppige band onder leiding van zanger Bert Heering, belicht in de musical op zijn eigen kenmerkende manier, met humor én met diepgang dat iedereen een substantiële bijdrage kan en moet leveren aan een duurzame samenleving. Naast nieuwe muziek, speciaal gecomponeerd voor deze avond, komen ook songs voorbij van Michael Jackson, David Bowie en Pink Floyd.

Zwerfafval

De theatertour wordt georganiseerd in samenwerking met The Plastic Soup Foundation (www.plasticsoupfoundation.org) en Lions Nederland. Lions Nederland zal in 2018 en 2019 extra aandacht vragen en investeren in activiteiten ten aanzien van het milieu. Het doel hierbij is een betere bewustwording van Nederlanders ten aanzien van een duurzame leefomgeving. De focus ligt op het probleem van zwerfafval in het milieu, met name van plastic.

Voor tickets (€ 27,50 per stuk), ga naar de website van Schouwburg Cuijk: www.schouwburgcuijk.nl of via www.savetheearth.nu

De Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze is de Stichting van de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze waar de financiële afwikkeling van de goede doelen in plaats vindt. Deze Stichting beschikt over de ANBI status.

ELKE CENT NAAR HET GOEDE DOEL

100% anti-strijkstok beleid en ANBI status

Alle Lions werken geheel vrijwillig. Honderd procent van de opbrengsten komt direct bij het goede doel terecht. De organisatiekosten worden namelijk volledig door de Lions zelf betaald uit de contributie die zij betalen. Ook alle kosten voor programma-activiteiten worden door de leden zelf betaald.

De opbrengst van fundraisingactiviteiten, het sponsorgeld en ontvangen donaties worden voor honderd procent besteed aan de goede doelen die we ondersteunen. Zie pagina projecten.

Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze houdt de financiën voor de eigen organisatie en voor de fundraising ten behoeve van goede doelen, strikt gescheiden. Daarvoor is de Stichting Fundraising Land van Cuijk & Overmaze opgericht. Deze Stichting heeft de ANBI-status, kijk op de pagina Stichting Fundraising.