Benefiet toerrit

Benefiet toerrit 23 mei 2016

De leden van de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze hebben een prachtige route van ca. 140 kilometer, uitgezet door karakteristieke dorpen en prachtige landschappen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Ontspanning, plezier en culinair genieten zijn de uitgangspunten van deze dag.

Toeren voor ALS

Op 26 mei 2013, toeren we voor ALS. ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is een zeer ernstige spier/zenuw-ziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is.

Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werft Stichting ALS Nederland fondsen voor onderzoek. En zetten zij zich in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen worden.

Er is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. ALS moet de wereld uit! Vecht mee tegen ALS.

Voor wie

Voor ervaren rally rijders hebben we de route met bolletjes en pijltjes uitgezet. Onervaren rijders voorzien we van een uitgebreidere routebeschrijving. Ook onderweg zult u aanknopingspunten tegenkomen die u aangeven of u goed of fout zit.

Iedereen met een bijzonder voertuig is welkom om deel te nemen aan de toerrit. Alléén, met z’n tweeën of met de hele familie.

Bijzondere voertuigen

Oldtimers, nieuwe en oude klassiekers, …. als uw voertuig in uw ogen bijzonder is, dan willen wij uw voertuig weleens zien en bent u van harte uitgenodigd deel te nemen. Dat kan uiteraard individueel, maar ook uw hele autoclub is welkom!

Programma

Op 26 mei 2013 staat om 9.00 uur bij Van der Valk Hotel Cuijk de koffie met gebak voor u klaar en krijgt u de verdere instructies voor de dag en een goody bag van de sponsors. Onderweg wachten u drie leuke pitstops en wordt er middenin een prachtig natuurgebied geluncht.

Om 17.00 uur is iedereen weer terug in Cuijk en laten de Lions u op een zeer bijzondere wijze culinair genieten van een proevement met veel streek- en seizoensgerechten. Tijdens het proevement zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Sponsors

Om zoveel mogelijk voor het goede doel in te zamelen werven de Lions sponsors voor alle zaken die ten behoeve van de dag moeten worden ingekocht. Sponsoring gebeurt in natura of met geld. Alle sponsors worden op de locatie, op de website, op het programma en in de goody bag vermeld.

Prijs

De kosten voor deelname bedragen € 80,- per persoon voor de eerste twee personen in een voertuig. De overige personen in dat voertuig betalen € 40,- per persoon. De prijs is inclusief lunch en proevement. U steunt hiermee het goede doel!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u mailen naar: toerrit@lions.nl

Aanmelden

Doet u mee? Meldt u dan aan middels het aanmeldformulier!

Project Details

DATUM
26 mei 2013
ORGANISATIE
ALS

Project Gallery