Passion for People Project ten behoeve aan de Nutrition Rehabilitation Unit!

De doelstelling van stichting “Passion for People” is het ondersteunen en verder ontwikkelen van het Trinity hospital in Muona in het Afrikaanse land Malawi in de breedste zin van het woord. Dit proberen ze door:

* Het inzamelen van medische goederen
* Het verwerven van financiële middelen
* Het verzenden van deze goederen naar het hospital
* Het financieel ondersteunen van opleidingen van het personeel

Passion for People: “Wij richten ons hierbij vooral op de eerste zorg voor het ongeboren en jonge kind en de moeder. De stichting werkt samen met de directie van het ziekenhuis, waaronder William Allen. Zij bepalen de behoeftes en coördineren de projecthulp met behulp van onze (financiële) middelen. In Nederland is ons doel het verwerven van de financiële middelen. Dit gebeurt onder andere door de acties die wij houden. Kortom: “Passion for People” probeert het Trinity hospital in Muona en omgeving te helpen door te bekijken wat er nodig.”

Stichting “Passion for People” is ook te bezien op www.passionforpeople.eu

Stichting “Passion for People” beschikt over de ANBI status.

Lions Land van Cuijk en Overmaze ondersteunen stichting Passion for People en doneren 1.500 euro.

28 november 2013. Lion Harry Eckhardt: “Vanavond hebben wij in Hotel Cuijk aan de stichting Passion for People een cheque overhandigd van 1.500,00 euro ten behoeve van hun fantastische werk in Malawi. De cheque werd door onze President Fred van der Valk overhandigd aan Henk Baltussen, Han Knol en Paul v.d. Mark van de stichting.

Wij waren onder de indruk van de passie van deze 3 zeer enthousiaste mensen voor het belangeloze werk wat zij in dit land verrichten.

We Serve.”

Henk Baltussen, stichting Passion for People: “Beste leden van Lions LVC & Overmaze,

Nogmaals heel hartelijk dank voor de meer dan verassende avond! Het geeft ons een goed gevoel te weten dat er meer mensen zijn die het lot aantrekken van problemen die zich aan de andere kant van de wereld afspelen!

Namens het management van het Trinity Hospital, nogmaals heel hartelijk dank!”

Project Details

DATUM

2013

GOEDE DOEL

Nutrition Rehabilitation Unit