Loading...
Benefiet Wijnavond 2019 2018-09-03T15:41:38+00:00
AANMELDEN WIJNAVOND 21 MAART 2019
Online doneren aan Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze, Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze, via Geef.nl site ANBI.

Vooraankondiging

De vijfde editie van de jaarlijkse Lions Benefiet Wijnavond is op donderdagavond 21 maart 2019. In verband met het 25 jarig bestaan van onze Lionsclub belooft dit een speciale editie te worden. We gaan u in elk geval weer verrassen met prachtige wijnen of verschillende heerlijke sappen voor de gasten die geen of weinig alcohol kunnen of mogen drinken. En ook deze editie zullen de talentvolle amateurkoks binnen onze club weer heerlijke kleine gerechtjes bedenken die perfect passen bij de verschillende wijnen. Voor gezellig entertainment wordt ook gezorgd en er is tijd om gezellig te kletsen en netwerken met de andere gasten. Kortom hopen we u weer net zo te verrassen als tijdens de vorige editie.

Het goede doel voor de avond zal de komende maanden worden gepresenteerd.

Reserveren?

Wilt u zeker zijn van een plaats? Reserveer dan alvast uw kaarten. Dat kunt u doen via het contactformulier op deze site, of vraag één van onze leden of hij/zij voor u de kaarten willen reserveren! We houden u dan ook via e-mail op de hoogte van alle informatie over de avond.

De kaarten kosten € 50,- per persoon. Dit is inclusief het proeven van ongeveer 6 wijnen, eventuele andere drank (exclusief sterke drank) en inclusief de 6 culinaire hapjes.

Meer informatie volgt ter zijner tijd op deze pagina en via onze social media kanalen.

De Stichting Fundraising Land van Cuijk en Overmaze is de Stichting van de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze waar de financiële afwikkeling van de goede doelen in plaats vindt. Deze Stichting beschikt over de ANBI status.

ELKE CENT NAAR HET GOEDE DOEL

100% anti-strijkstok beleid en ANBI status

Alle Lions werken geheel vrijwillig. Honderd procent van de opbrengsten komt direct bij het goede doel terecht. De organisatiekosten worden namelijk volledig door de Lions zelf betaald uit de contributie die zij betalen. Ook alle kosten voor programma-activiteiten worden door de leden zelf betaald.

De opbrengst van fundraisingactiviteiten, het sponsorgeld en ontvangen donaties worden voor honderd procent besteed aan de goede doelen die we ondersteunen. Zie pagina projecten.

Lionsclub Land van Cuijk & Overmaze houdt de financiën voor de eigen organisatie en voor de fundraising ten behoeve van goede doelen, strikt gescheiden. Daarvoor is de Stichting Fundraising Land van Cuijk & Overmaze opgericht. Deze Stichting heeft de ANBI-status. Meer informatie over de deze stichting? Lees het hier.